SUMA’T I DONA SUPORT

*El correu electrònic no serà públicat, només serveix per a posar-nos en contacte amb vosaltres i verificar els suports.

Anuncis

6 pensaments sobre “SUMA’T I DONA SUPORT

 1. Es una vergonya que ara vulguin aprofitar-se dels que realment estem col.laborant per fer una ciutat mes sostenible. Haurien de promoure mes iniciatives, i no dificultar-ne l’acces.

 2. Súbida de más del 100% de la tarifa actual. Ni siquiera un incremento gradual que seguro hubiera sido mejor aceptado sin pérdida de abonados como creo que ocurrirá.

 3. Diu l’Ajuntament que el servei té actualment un dèficit de 17 milions de € i que doblant les tarifes el reduirà a 11,5 M€. Fem números: això vol dir que espera obtenir 5,5 M€ addicionals. O sigui q com a mínim ara les quotes dels abonat són de 5,5 M€ aprox. És a dir un servei que ingressa 5,5 M€ té dèficit de 17 M€: vol dir q gasta 23,5 M€??????!!!!!
  Miro la web del bicing, compto unes 450 estacions amb una mitjana de 10 bicis cada una ( arrodoneixo a l’alça i sóc generosa): 4.500 bicis, posem 5.000 per fer-ho fácil: Cada bici costa 4.700 € a l’any????? Jo flipo
  Qui s’embutxaca aquest diners???? Quina empresa té això subcontractat? Quan cobren els directius?? Però això com es menja??

 4. Si es vol limitar el nombre d’ususaris Sr Trias millor que es limiti d’una altra manera més eficient i no incrementant el preu a l’usuari més del doble respecte al preu actual. Si el servei es deficitari que es busquin altres alternatives, com per exemple: utilitzar publicitat a les bicicletes i/o implementar un bitllet de llogament del bicing per a turistes amb tarifes especials. Sempre hi ha alternatives millors que la austeritat i la pujada de tarifes i preus. #SalvemElBicing

 5. Si adaptem la frase que el regidor de mobilitat als que “abusen” del bicing, per als qui es mouen en autobús, diríem: “si fas servir tan l’autobús, potser hauries de comprar-te un cotxe”.
  No vull ni pensar com estaria la ciutat si tots els que agafen l’autobús anessin en cotxe, però es podria resumir en una paraula: Immòbil.
  Visca la mobilitat, senyor regidor!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s