GRÀCIES A TOTS! Ha començat la #bicingrevolution

 

Amics i amigues!

Moltíssimes gràcies a tots i totes els que vareu venir ahir! Junts hem fet possible apuntar una primera victòria!

Hem aconseguit tombar la mesura avui al Plenari de l’Ajuntament de Barcelona, i hem aturtar (de moment) la pujada del Bicing!

Avui hem demostrat que junts, la força dels ciutadans és imparable. Amb 300 biciletes a la Plaça Sant Jaume i un total de 400 persones entre ciclistes i amics del Bicing, hem salvat El Bicing tots junts i li hem dit a l’alcalde que: No es pot governar d’esquenes als ciutadans.

Ara queda molt camí per crecórrer! Molt camí per a fer del Bicing un transport públic com la resta a la ciutat, per a fer del transport públic l’espai bàsic de mobilitat i per fer de la ciutat de Barcelona una ciutat més sostenible i més pels ciutadans!

Avui hem fet un gran gest a la ciutat de Barcelona amb impacte damunt de tots els ciutadans que agafen el Bicing, i hem demostrat també que les accions justen tenen impacte positiu en la vida de les persones.

La marxa lenta ha recorregut carrers de Barcelona per dir que el #Bicing i la bicileta mareixen la mateixa atenció que qualsevol altre mitjà de transport!

Gràcies a tots i totes! Gràcies als que heu vingut, heu enganxat cartells, heu fet difussió, els heu dit als vostres amics i amigues o heu fet campanya per la xarxa!

El Bicing, no només s’ha convertit en un transport públic de molts usuaris diariament i de moltissima gent jove. El bicing s’ha convertit en un exemple de mobilitat sostenible arreu d’Europa, però també en un símbol de BARCELONA! 

Nosaltres estarem atents! Estarem a sobre fent seguiment per a què E. Freixedes no ens apugi més el preu del bicing després de la victòria d’avui i sobretot seguirem atents per a fer noves movilitzacions si el bicing torna a estar en perill!

Encara queda camí per recórrer i volem que X. Trias faci rectificar a Ed. Freixedes i es comprometi a mantenir l’actual servei del Bicing.

FINS LA PROPERA!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s